:: welcome to Firm still stands! :: home | contact ::
[::..firm links!..::]
:: Arjan Ederveen [>]
:: Mooi weer de Leeuw [>]
:: VRT nieuws.net [>]
:: Brussel Nieuws [>]
:: Betty Bras [>]
:: Sinterklaas [>]
:: Amélie Thysen [>]
:: MCBRANDO [>]
:: ??? [>]
:: Borat [>]
:: Drudgereport [>]
:: J and W [>]
:: Wim de Bie [>]
:: Jerom Russel[>]
:: Ontspoord[>]
:: Primal Scream[>]
Joost™ the best of tv and the internet

:: Sunday, July 29, 2007 ::
Superscoop : Russische vriendin van CoolCee brengt vlaamse single uit!


Coolcee, sinds enkele jaren actief in Roemenië in de porno-industrie zou reeds enkele jaren een knipperlicht relatie hebben met Tatjana Pousvlenka, een Russische ‘karakter’-actrice die werkt voor zijn Roemeens Produktie huis.

Tatjana is een vedette in de Roemeense Dance-scene, en heeft onder haar artiestennaam ‘Pouzza’ verscheidene hits gescoord, die vooral in Ibiza megapopulair waren. De geruchten dat CoolCee terug zijn wortels aan het herplanten is in Brussel worden dan ook meer en meer versterkt door het feit dat Pouzza een Vlaamse versie uitbrengt van haar grootste hit ‘я люблю заглотать’, de soundtrack van de Hardcore produktie ‘Romanian bomber cheeks’. De Vlaamse versie zou vertaald zijn naar ‘Jij bent van mij’, wat gezien kan worden als een poëtische herinterpretatie van het orgineel.


Pouzza heeft in Spa een Nederlands taalbad ondergaan om zo accentloos in het Vlaams op te kunnen treden. Soit, webmaster van CDN en notoir ledernicht verklaarde aan de CDN redactie dat Pouzza zo in contact gekomen is met Prinses Mathilde die op hetzelfde ogenblik in Spa een taalbad nam. Prinses Mathilde zou enkele backing vocals voor haar rekening genomen hebben op ‘Jij bent van mij’. Zij komt echter niet voor bij de credits, maar zou naar verluid via haar alias ‘Martien Sleeghers’ toch haar royalties kunnen opstrijken.

De persverantwoordelijke laat weten dat eind augustus een première optreden is voorzien op TOTZ.

:: m 12:25 PM [+] ::
...
Comments: Post a Comment


This page is powered by Blogger. Isn't yours?